Op zoek naar het school of de school?

het school of de school
Home.
Welkom op de website Welzijn op School. Deze site is een initiatief van Coprant vzw. Op deze stek vindt u informatie over preventie en welzijn in het onderwijs. Blader door het menu om je een weg te zoeken door door de honderden documenten en dossiers die hier aangeboden worden. Een item snel zoeken kan door het onderwerp in het zoekvak rechts bovenaan de pagina in te tikken. Deze documenten zijn meestal in Word of Excelformaat en dus gemakkelijk aan te passen.
elearning
Basisschool Delta: Zin in school!
Ziek of afwezig? Hip hip hoera! In de klas. Wat een naam! Een korte geschiedenis. Voor het eerst naar school. Zindelijk op school? Onthaal en instapdagen. Een dag in de kleuterklas. In de klas. Zin in school. Dit is het logo van onze school.
audits
Home Steinerschool.
11.12.2017 Advent 2. De school voor uw kind? Het onderwijs in een steinerschool is gebaseerd op de antroposofische ideeën van Rudolf Steiner. De drie-eenheid vormt een rode draad in het gedachtegoed van deze pedagogie. Meer Bekijk de fotos van Sint Maarten Volkstraat.
SEO Page Optimizer United Kingdom
Wat verandert er bij inschrijvingen in scholen? VRT NWS. VRT NWS. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. Artikel van VRT Nu. VRT NWS.
Wie uit de boot valt, kan dan terecht in de tweede of derde school van zijn keuze. Als de verdeling van de plaatsen klaar is kunnen de ouders hun kinderen effectief inschrijven. Voor het basisonderwijs is dat op 6 mei 2019 en voor het secundair onderwijs op 29 mei 2019.
MOS: duurzame scholen, straffe scholen Departement Omgeving. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
MOS biedt via de klimaattrajecten ondersteuning op maat van de school. Klimaattraject secundair onderwijs. Een klasdier houden. In de soortenlijst zoogdieren vind je alle zoogdieren die je mag houden op school. doc bestand soortenlijst-zoogdieren-MOS.doc 61 kB. Contacteer het centraal coördinatieteam of de provinciale begeleiders.
BSGO Magnolia Welkom.
Wij maken jullie even wegwijs bij een eerste bezoek. Magnolia agenda: grasduin door de up-to-date jaarkalender van onze school. Elke klas heeft zijn eigen blog direct toegankelijk via het hoofdmenu. Mededelingen treffen jullie aan onder: nieuws kleuter of nieuws lager.
Mobile School Educatieve materialen voor en over het straatkind.
Emmanuel 13 jaar is de eerstgeborene in een gezin van vier kinderen waarvan één meisje. In 2011 werd gedelegeerd bestuurder Arnoud Raskin geselecteerd als Fellow in het internationale Ashoka-netwerk. Mobile School Tweets. Tweets from @bemobileschool/mobile-school. Mobile School op Facebook. Empower street kids. Empower street workers. Empower school kids. Empower school teachers. Presentatie op school. Road of Change.
British School of Brussels Internationale scholen Brussel.
Welkom bij de British School of Brussels. Een internationale leergemeenschap voor kinderen van 1 tot 18 jaar. Een aparte school in het hart van Europa. BSB is een geheel internationale school met 1350 leerlingen van 11 tot 18 jaar uit 70 verschillende landen.
Naar school in Mortsel! Inschrijvingen voor het schooljaar 2018-2019 stad Mortsel.
Is dit niet het geval, dan kan je je kind gaan inschrijven op maandag 5 maart 2018, van 16.00 tot 18.00 uur of vanaf 6 maart na afspraak in de school. De beschikbare plaatsen per school worden enkele dagen vooraf gepubliceerd op de website van de stad Mortsel.
Air@school Gezondheid en Milieu.
Ben je leerkracht in het lager onderwijs en wil je ook werken aan gezonde binnenlucht op school? Klik door naar het project Lekker Fris. 2017 het VIGeZ, de Vlaamse Logos en de Vlaamse Overheid. Webontwikkeling Webontwerp door de webdeskundigen van Webdoos.
Een school met een hart voor alle kinderen! De website van rodenbachschool1!
Ma 11 tot vrij 15 juni. Ma 2 tot vrij 6 juli. Ma 27 tot vrij 31 aug. Wilt u ook graag een rondleiding van de school? Bel ons dan op het nummer 03 455 26 34. Instapdata schooljaar 2018-2019.

Contacteer ons